Home Regija UŽAS U HRVATSKOJ: RODITELJI IZ NOĆNE MORE: Trogodišnju kćerku ugurali u komoru za tijesto i pustili paru

UŽAS U HRVATSKOJ: RODITELJI IZ NOĆNE MORE: Trogodišnju kćerku ugurali u komoru za tijesto i pustili paru

5 min read
0
0
256

‘Vidjela sam kada je gazdarica čistila pekarnicu Domestosom, a jedna od kćeri je došla do nje i slučajno si je po očima posula deterdžent. Zbog toga ju je ošamarila pa joj je počela curiti krv iz nosa. Vidjela sam i kad se curica igrala s Čarlijem po dvorištu, a majka ju je udarala po glavi…’

Zbog sumnji da je svoju trogodišnju kćerkicu za kaznu ugurala u fermentacijsku komoru za tijesto u pekarnici te djevojčici pustila paru, nadležno državno odvjetništvo podignulo je optužnicu protiv 28-godišnje vlasnice pekarnice u jednom gradu na području Slavonije. Optužnica je podignuta i protiv njenog 34-godišnjeg supruga,a tereti ih se za zlostavljanje njihovih triju kćeri u razdoblju od travnja 2013. do rujna 2016. godine, piše Jutarnji list.

Zlostavljanje na radnom mjestu

U optužnici, u kojoj tužiteljstvo za roditelje traži po godinu dana zatvora s trogodišnjim rokom kušnje, stoji kako se zlostavljanje odvijalo u pekarnici gdje je bračni par radeći provodio dane i noći.

Iako su roditelji to poricali, 28-godišnja radnica je izjavila kako su se supružnici stalno svađali, a da je njihova trgodišnja kćer često bila ondje. Opisuje i da je njena šefica znala kći staviti u kolijevku u pekarnci, zavezati zavojima kako se ne bi micala, te prekriti plahtom. “Mjesto je to na kojem je jako vruće pa sam znala vidjeti dijete da se budi mokro”, ispričala je zaposlenica dodajući kako djeca nikada nisu išla u vrtić niti imala dadilju.

Mikser djevojčici iščupao kosu, završila na hitnoj

Nadalje je rekla kako su se u pekarnici igrali tijestom, posudama za jaja i kemijskim sredstvima. “Vidjela sam kada je gazdarica čistila pekarnicu Domestosom, a jedna od kćeri je došla do nje i slučajno si je po očima posula deterdžent. Zbog toga ju je ošamarila pa joj je počela curiti krv iz nosa. Vidjela sam i kad se curica igrala s Čarlijem po dvorištu, a majka ju je udarala po glavi. Od druge kolegice sam čula da se curica igrala mikserom za miješanje pekarskih proizvoda u pekarnici koji joj je zahvatio i iščupao kosu na tjemenu. Curica je odvezena doktoru, a roditelji su tamo rekli da se to dogodilo kod kuće” ispričala je bivša radnica.

Jutarnji piše kako je više svjedokinja, pak, ispričalo da je čulo za događaj u kojemu je majka djevojčicu po kazni ugurala u komoru za kruh s parom, no ni jedna tome nije neposredno svjedočila. Riječ je o komori u koju se guraju kolica s dizanim tijestom i u koju se pušta vrela para.

Curica čiju je kosu zahvatio mikser u Centru za socijalnu skrb ispričala je da “zna zašto se s njom razgovara i da je mama ne ostavlja samu kod kuće, da je ne zatvara u komoru i da se ne igra s Domestosom”. Na upit psihologinje tko joj je rekao da to sve kaže, curica je odgovorila: “Mama”.

izvor: SB 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In Regija

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also

KATASTROFA U HRVATSKOJ: Sava dostigla najvišu razinu u povijesti, a NAJGORE TEK DOLAZI

Vodostaj Save u Jasenovcu jutros u 7 sati je iznosio 928 centimetara, čime je oboren još j…